Barion Pixel

Formás farizmok? Rövid edzések?

Ha szeretnél nem meghalós, mégis hatékony gyakorlatokra tornázni, kezdők által is követhető edzésre vágysz és kihagynád ugrálálós gyakorlatokat, a Feszes Fenék tréninget neked találtam ki!

HA szeretnél valamilyen átmenetet a nagy súlyokkal edzés és/vagy ugrálós edzések és a ház körüli sétálgatás között, ha fokozatosan nehezedő, de kezdő gyakorlatokra vágysz, ezt a tréninget NEKED TALÁLTÁK KI!

A FeszesFenék tréning azon felül, hogy formálja a farizmokat, gömbölyűbbé teszi a fenekedet, felkészít arra, hogy más edzésekben is jobban tudd használni az izmaidat és pár hét múlva vadabb edzéseke is be merj vállalni - ha szeretnél.

Ha pedig „csak” szeretnéd jólérezni magad és kikapcsolni egy kicsit a hétköznapi rohanásból, ezekkel a rövid edzésekkel könnyedén megteheted! 

Pont neked találtuk ki a tréninget, ha….

rövid edzéseket szeretsz

20-30 perces edzésekkel tartunk formában

hatékony edzésre vágysz

szuperfókusz van az edzésen, így tuti helyesen végzed a gyakorlatokat

ugrálásmentes edzésre vágysz

teljesen szomszédkompatibilisek és ízületbarátak az edzések

megerősítenéd a farizmaidat

mindegy, hogy a vizuális turbózás vagy a derék tehermentesítése miatt

Nem szereted a zsákbamacskát és belenéznél a tréningbe?

heti 5 edzés | 2 bónuszvideó | 20-30 perces edzések | összesen 22 edzésvideó

Videó lejátszása

Ami tutibiztos lesz a 4 hét alatt:

"Szuper az edzések hossza, ennyi idő mindig akad a mozgásra."

“…valahogy ráérez, hogy mikor már lógott a fejem a térdelőtámaszos gyakorlatnál, pont jókor mondta, hogy ne lógassuk a fejet. Mindig jókor szól rám.”

otthontornázós élmények

Farizomformálás Pilates ihletettséggel

Négy hét, amikor Pilates és alakformáló edzések kombinációjával átmozgatjuk a farizmokat minden irányból.

Az edződ a tréning idején:

Máté Noémi, Pilates oktató és preventív gerinctréner

marketingnerd01 (2)

Több, mint egy egyszerű 4 hetes edzésprogram!

A 4 hetes Feszes Fenék tréninget a PilaTest Klub előfizetőjeként érheted el, így jóval többet kapsz, mint egy sima 4 hetes program, hiszen másik 200+ videó közül választhatsz kiegészítő videókat. 

Előfizethetsz 1, 3 vagy 6 hónapra a PilaTest Klubba és ennek részeként végigcsinálhatod a Feszes Fenék tréninget (vagy a többi elérhető programot) vagy választhatsz a Klub egyéb videói közül. 

Kinek szól leginkább a tréning?

A négy hetes tréninget leginkább kezdőknek vagy újrakezdőknek ajánljuk – a részletes instrukcióknak köszönhetően senki nem fogja elveszettnek érezni magát.

A gyakorlatokhoz nincs szükség semmilyen eszközre (csak ha nehezíteni szeretnél), így tényleg bárki belekezdhet.

Ezeket szokták kérdezni mások:
Jöhetek tornázni kismamaként és/vagy szétnyílt hasizommal is?

A tréning nem kifejezetten kismamák és szétnyílt hasizom esetén szükséges módosításokkal készült, de minimális olyan farizomgyakorlat van, aminél extra terhelés érné a hasizmokat. Kismamaként és szétnyílt hasizommal is azt javaslom, hogy mielőtt bármilyen otthoni edzésbe belekezdesz, tornázz párszor edzővel/gyógytornásszal. 

Térdfájós vagyok, nem bírom a guggolásokat, jöhetek így is tornázni?

Tartalmaz a tréning guggolásokat, bár könnyített verziót, így ha gyógytornásszal, személyi edzővel elsajátítottad már a helyes guggolástechnikát, jó eséllyel tudsz fájdalommentesen tornázni. Ugyanakkor sok a térdelőtámaszos gyakorlat, így ha a térded erre érzékeny, vagy hagyd ki a gyakorlatokat vagy puha pléden térdelve próbálj ki pár lábemelős gyakorlatot, mielőtt megveszed a tréninget – ha így nem okoz fájdalmat, gyere tornázni bátran! 

Mennyi ideig érhető el a tréning?

A tréning videóira addig tornázhatsz, amíg aktív a PilaTest Klub előfizetésed (1-3-6 hónapos regisztráció), mivel a 4 hetes térningek is csak a klub előfizetői számára elérhetőek. Természetesen, ha előfizetsz, a FeszesFenék tréningen kívül még számos klubvideó és a többi 4 hetes tréning is elérhető. 

Telefonon is le lehet játszani a videókat?

Igen, a videókat vimeo-n keresztül éred el, amit elmélietileg minden telefonnak le kell tudnia játszani.

Hogy tudok fizetni?

A Paylike rendszerén keresztül bankkártyával (jelenleg csak bankkártyás fizetés elérhető). Ha problémád akad a fizetéssel, kérlek írj e-mailt a pila kukac pilatest.hu címre. 

© copyright PilaTest 2021