Barion Pixel

Hello!

Máté Noémi vagyok, Pilates oktató és preventív gerinctréner

Olyan edzéseket tartok, aminek a végén nem csak te leszel boldog, hanem a gerinced is.

Azért kezdtem el online órákat tartani, hogy legyen egy hely, ahol biztonságban érezheted magad, mert nem zaklatlak azzal, hogy csak még tízezer ebből és hatezer ismétlés abból és máris megismételhetjük az egészet.

Nem ígérek világbékét, nem oldjuk meg az élet nagy problémáit, mert úgy érzem, mindenhol máshol ez van. És én nem akarok problémát megoldani, azt akarom, hogy jól érezd magad. Ha negyedórád van, amikor kikapcsolódsz, akkor annyi. Ha 50 percig szeretnél célirányosan farizmot és hasizmot gyilkolni, mert az tesz boldoggá, akkor annyi lesz. Ha heti kétszer tornázol, akkor kétszer. Ha minden nap, akkor pedig minden nap.

Azt szeretném, ha a mozgás örömforrás lenne, kikapcsolódás és nem feltétlenül valami „eszköz”. Akkor elveszik az örömforrás. Szeretném, ha a mozgás öröm lenne.

A PilaTest Klubban örömedzés jelleggel tartok edzéseket, de közkívánatra célirányos tanfolyamokkal is készülök időnként, ahol valamilyen témára fókuszálunk – például a Pilates alapjainak elsajátítására vagy a szülés utáni időszakban is biztonságos edzésre.

Gerincbarát és ugrálásmentes edzéseimet itt találod:

Ingyenes cuccok

Kipróbálnád a Pilatest vagy a többi edzést velem, de előtte ismerkednél még egy kicsit? Nézz bele ingyenes kihívásaimba!

Régóta nem tornáztál, de szeretnéd újrakezdeni? Kezdd valami óvatos mozgással, erősítés és nyújtás váltogatásával, fokozatosan nehezedő edzésekkel!

Páros napokon 10-15 perces, páratlan napokon pedig 20-25 perces edzésre számíthatsz 14 napon keresztül (egyik nap nyújtunk-lazítunk, másik nap erősítünk).

Irány a kihívás >>

Ha nemrég szültél és szeretnél tisztában lenni azzal, mire érdemes odafigyelni ebben az időszakban, nézz bele ebbe az e-mailes mini tanfolyamba és próbáld ki a garantáltan szétnyílt-hasizom kompatibilis tornát, ami a feliratkozáskor a tied lehet!

Irány a minitanfolyam >>

Ha nemrég szültél és még nem tudod, hogyan tovább, vagy ha régebben szültél, de még mindig nem vagy elégedett a hasaddal,  szeretnél tisztában lenni azzal, mire érdemes odafigyelni, hogy látványos eredményeket érj el, kukkants meg tippjeimet! 

AJÁNDÉK TORNAVIDEÓVAL!

Kíváncsi vagyok >>

Minden szezonban jövök egy kihívással, hogy új lendülettel kezdhessük az évszakot! A legközelebbi ingyenes kihívás tavasszal várható, kivételesen a 2023-as évet egy nagyon kedvező árú (1.480Ft) ÉVINDÍTÓ KIHÍVÁSSAL kezdjük!

Irány a kihívás >>

Letölthető termékek

Noémitornák letölthető formátumban, azaz a vásárlás után örökké hozzáférhetőek, miután letöltötted a saját gépedre! 

A letölthető termékek nagy része a PilaTest Klub videói közé is felkerülnek, azok az előfizetés részét képezik, de ha csak belenéznél a Noémi féle tornába, érdemes kipróbálni a letölthető videókat!

Ebben az ebookban mutatok 4 gyakorlatot, amit akár az irodában is elvégezhetsz, illete 4 másikat, amit home office-ban tornázhatsz végig, hogy enyhítsd az ülőmunka tüneteit és könnyebben bírd ki a nap végéig.

Érdekel >>

Alakformáló, pulzuspörgető mókázós edzések, ahol az ABC minden betűjéhez hozzárendeltem egy gyakorlatot és így 4 szót/szókapcsolatot betűzünk el a négy edzés idején.

A videócsomag tartalma:

 • nyár – köredzés (3 kör) – 23p
 • dinnye – 32p
 • lángos – 19p
 • Balaton a Riviéra – 26p

Érdekel >>

Nyomtatható edzésterv, amiben hat héten keresztül formálhatod farizmaidat három különböző szakaszban, kezdő szintről fokozatosan megerősödve. 

Nyomtatható edzésterv, videós illusztrációkkal a gyakorlatokhoz. 

Érdekel >>

PilaTest Klub videóiból válogattam össze 3+1 KEZDŐ videót (a három óratípusból egy-egy, amit megtalálsz a PilaTest Klubban), hogy akkor is tornázhass velem, ha nincs időd kihasználni a Klub előfizetést vagy épp ez fér bele a büdzsédbe.

A videócsomag tartalma:

 • Pilates: teljes testes átmozgatás (24p)
 • gerinctréning: mini gerinctréning (15p)
 • kondilates (alakformálás-erősítés): ALL-IN matracos farizom (24p)
 • bónusz core tréning: Core tréning extra light (17p)

Érdekel >>

PilaTest Klub videóiból válogattam össze 3+1 NEMKEZDŐ videót (a három óratípusból egy-egy, amit megtalálsz a PilaTest Klubban), hogy akkor is tornázhass velem, ha nincs időd kihasználni a Klub előfizetést vagy épp ez fér bele a büdzsédbe.

A videócsomag tartalma:

 • Pilates: klasszikus pilates kislabdával (39p)
 • gerinctréning: no-hands gerinctréning (34p)
 • kondilates (alakformálás-erősítés): egyensúlyozós kislabdás vegyes (39p)
 • bónusz: Pilates, ha félreléptél (27p)

Érdekel >>

PilaTest Klub videóiból válogattam össze 3+1 nagyonNEMKEZDŐ videót (a három óratípusból egy-egy, amit megtalálsz a PilaTest Klubban), hogy akkor is tornázhass velem, ha nincs időd kihasználni a Klub előfizetést vagy épp ez fér bele a büdzsédbe.

A videócsomag tartalma:

 • Pilates: Booty boost plankvariációkkal (53p)
 • gerinctréning: gerinctréning medium+ (49p)
 • kondilates (alakformálás-erősítés): Comb- és vállfókuszos kondilates (46p)
 • bónusz: Plankben gazdag hasizom (20p)

Érdekel >>

Az edzések célja, hogy akkor is tornázhass jólesően, ha épp szétnyílt hasizommal gazdagodtál, de jó lenne ezt úgy tenni, hogy ne kelljen agyalnod edzés közben, hogy vajon az adott gyakorlatot te végezheted-e.

Tehát ez egy gondolkozás alól felmentést adó edzés, amit biztonsággal végezhetsz szülés után is.

A videócsomag tartalma:

 • alakformáló edzés (farizom és mini hasizom) – 19p
 • könnyed átmozgatás (hátlazítás) – 11p
 • alakformálás (teljes testes köredzés) – 27p
 • könnyed átmozgatás (deréklazítás és hátizomerősítés) – 12p
 • alakformálás (alsótest és karok) – 24p

Érdekel >>

Nyomtatható edzésterv, amiben a teljes testest átmozgatjuk. Nem kímélő edzésterv, nem kezdőknek, hanem azoknak, akik már rendelkeznek alap edzettségi szinttel és szeretnének egy kicsit megizzadni. 

Nem Pilates, nem gerinctréning, hanem Noémi féle kis mókázós edzés vizuálisan is igényes ebook formájában. 

900 percnyi edzés napi 30 percben 30 napon keresztül. 

Érdekel >>

Ez a 4 hetes online edzésprogram a derék- és hátfájás ellen indít hadjáratot, ráadásul otthon is végezheted a gyakorlatokat!

Nem ígérünk csodát, de annyit biztosan, hogy a 12 db 30-40 perces gerincfókuszos edzés, a két bónusz gerinctréning és a két bónusz gerincbarát erősítő edzés után garantáltan változást fogsz tapasztalni. Ha eleged van a fájdalomból, szánj időt magadra, és tornázz velünk!

Érdekel >>

PilaTest Klub

Ha egyre gyakrabban érzed, hogy:

 • nem találsz időt az edzésre
 • sokszor fáj a derekad, hátad az üléstől
 • szeretnél biztonságosan alakot formálni
 • nincs kedved a nagyon izzasztó, ugrálós és hangos edzésekhez és
 • tudod, hogy kellene tornázni, de nem tudod, hogy mit

Akkor a PilaTest Klubot neked találták ki!

A PilaTest klubban 3 nehézségi szinten találsz edzéseket 3 különböző edzéstípusban (Pilates, gerinctréning és erősítés-alakformálás), mintaedzésterveket, 4 hetes tréningeket és szabadon válaszható edzéseket különböző hosszúságban (5 percestől a 60 percesig minden akad). Jelenleg több, mint 230 videó van a klubban, de a videótár folyamatosan új videókkal frissül.  

Egy, három, illetve hat hónapos előfizetéssel csatlakozhatsz a klubhoz!

Edzéstervek, amik elérhetőek az előfizetéssel:

 • 2db 4 hetes KEZDŐ mintaedzésterv a PilaTest Klub videóiból válogatva
 • egy 4 hetes középhaladó mintaedzésterv a PilaTest Klub videóiból válogatva
 • Muffinhájgyilok (4 hetes) tréning – kezdő hasizomerősítő edzésterv
 • Fókazsírgyilok (4 hetes) tréning – középhaladó teljes testes alakformáló edzésterv
 • Feszes Fenék tréning (4 hetes) – kezdő farizomformáló program
 • alakformálás szétnyílt hasizommal (4 hetes) – erősítő és nyújtó-lazító gyakorlatokból álló program kezdőknek és újrakezdőknek

Csatlakozom a klubhoz >>

A PilaTest Klub MINI a PilaTest Klub kistestvére, ahol ugyanúgy gerincbarát és ugrálásmentes videókat találsz Pilates, preventív gerinctréning és alakformáló edzések formájában, viszont kedvezőbb áron elérhető. 

A PilaTest Klub MINI edzései egy zárt FB csoportban érhetőek el és a kedvezményes árért heti 2 edzést válogatok össze a PilaTest Klub edzéseiből.

A MINI klubhoz a csatlakozás jelenleg zárva, várhatóan jauárban nyílik újra a MINI klub. 

Csatlakozok a klubhoz >>

Tanfolyamok

Szeretnéd kimaxolni a Pilatest? Próbáld ki a tanfolyamokat, ahol a Pilates apró rejtelmeibe is beleásunk és szebben-jobban-egyszerűbben tudsz majd Pilatesezni!

Minikurzus, hogy megtudd, mi fán is terem a Pilates és mire kell figyelni egyes gyakorlatoknál. Kis elmélet, kis gyakorlás, hogy magabiztosan tornázhass bármikor!

Egy kis elmélet, egy kis gyakorlatmagyarázás és 5 kezdő Pilatesvideó. 

Érdekel >>

Pilates alapképzés azoknak, akik szeretnék a Pilatest oktatóként űzni, akár önálló óratípusként akár meglévő csoportos vagy egyéni óráikba beépíteni az itt tanultakat. 

Érdekel >>

Szülés utáni torna

Szeretnél ismét elkezdeni edzeni, de a tested nem partner benne? Úgy érzed, hogy az izmaid veszítettek erejükből, és nem is tónusosak? Az anyaság annyira igénybe vesz, hogy nem tudod hogyan tegyél ismét magadért?

Ezzel nem vagy egyedül, hidd el. 

A várandósság, szülés majd az anyaság rendkívüli módon igénybe veszik a női testet. Nem is meglepő: mégis csak egy új embert hoztál világra! Friss anyukaként egy új dimenzióba kerültél, nehéz a változás, főleg ha az életed is a feje tetejére állt. 

Tudod, hogy foglalkoznod kell magaddal is, de mégis hogy találj rá időt? 

Megmutatom, hogy hogyan haladj kicsi, de hatékony lépésekkel az erősebb, feszesebb és egészségebb testedért. Mindegy, hogy 2 hónappal, vagy 20 évvel vagy szülés után, a rehabilitáció aznap kezdődik, amikor elkezded.

A szétnyílt hasizom összezárására megalkotott módszer, amit egyéni és csoportos formában is elsajátíthatsz. Kattints és nézd meg, mit tud a LoveYourBelly!

Érdekel >>

12 hetes tréning, ahol megtanítom neked, hogyan erősödj meg szülés után és hogyan ellensúlyozd az anyaság nehézségeit mozgással – beszélünk a gátizom és a hasizom egészségéről, illetve arról, hogyan tudod a derék- és hátfájást ellensúlyozni mozgással. 

Az első hat hét fókusza a regeneráció, a második hat hét fókusza pedig a fokozatosan nehezedő erősítő edzésekkel alakformálás és a regeneráció kimaxolása. 

Heti menü:

 • 15-20 perces matracos edzés
 • 20-25 perces álló-matracos-vegyes edzés
 • 5-6 perces minden nap végezhető, fókuszált minitorna

Megnézem magamnak >>

Egy nap, ami rólad szól!

Ha kismama vagy és szeretnél személyre szóló otthoni edzéstervet vagy videót, amire tornázhatsz vagy ha szülés után vagy és erre az időszakra szeretnél valami biztonságos otthoni tornát, gyere a Pilates VIP napra és pikk-pakk tornázhatsz is. 

Nem kell heteket várni, reggel kezdünk, este végzünk és következő munkanapon már a kezedben is az edzésterved!

Megnézem magamnak >>

Örülök, hogy újra itt vagy!