Barion Pixel

Letölthető termékek

Alakformáló, pulzuspörgető mókázós edzések letölthető formátumban, azaz örökké hozzáférhetőek, miután letöltötted a saját gépedre!

A játékos edzés lényege, hogy az ABC minden betűjéhez hozzárendeltem egy gyakorlatot és így 4 szót/szókapcsolatot betűzünk el a négy edzés idején.

További infó: ABC torna – NYÁR

 

A PilaTest Klub videóiból válogattam össze 3+1 KEZDŐ videót (a három óratípusból egy-egy, amit megtalálsz a PilaTest Klubban), hogy akkor is tornázhass velem, ha nincs időd kihasználni a Klub előfizetést vagy épp ez fér bele a büdzsédbe.

A videókat le tudod tölteni, ezért bármikor, akár offline is tornázhatsz azokra.

További infó: PilaTest válogatás KEZDŐ

A PilaTest Klub videóiból válogattam össze 3+1 NEMKEZDŐ videót (a három óratípusból egy-egy, amit megtalálsz a PilaTest Klubban), hogy akkor is tornázhass velem, ha nincs időd kihasználni a Klub előfizetést vagy épp ez fér bele a büdzsédbe.

A videókat le tudod tölteni, ezért bármikor, akár offline is tornázhatsz azokra.

További infó: PilaTest válogatás NEMKEZDŐ

A PilaTest Klub videóiból válogattam össze 3+1 nagyonNEMKEZDŐ videót (a három óratípusból egy-egy, amit megtalálsz a PilaTest Klubban), hogy akkor is tornázhass velem, ha nincs időd kihasználni a Klub előfizetést vagy épp ez fér bele a büdzsédbe.

A videókat le tudod tölteni, ezért bármikor, akár offline is tornázhatsz azokra.

További infó: PilaTest válogatás nagyonNEMKEZDŐ

Ez a 4 hetes online edzésprogram a derék- és hátfájás ellen indít hadjáratot, ráadásul otthon is végezheted a gyakorlatokat!

Nem ígérünk csodát, de annyit biztosan, hogy a 12 db gerincfókuszos edzés, a két bónusz gerinctréning és a két bónusz gerincbarát erősítő edzés után garantáltan változást fogsz tapasztalni. Ha eleged van a fájdalomból, szánj időt magadra, és tornázz velünk!

További infó: Derékfájdalommentesítő tréning

Az edzések célja, hogy akkor is tornázhass jólesően, ha épp szétnyílt hasizommal gazdagodtál, de jó lenne ezt úgy tenni, hogy ne kelljen agyalnod edzés közben, hogy vajon az adott gyakorlatot te végezheted-e.

Tehát ez egy gondolkozás alól felmentést adó edzés, amit biztonsággal végezhetsz szülés után is.

További infó: Szétnyílt hasizom kompatibilis edzések

Örülök, hogy újra itt vagy!