Barion Pixel

LoveYourBelly hasizomregeneráló tréning

Terhesnek néznek, pedig nem is vársz kisbabát?  

A várandósság alatt megnyúlt, esetleg szétnyílt hasizom nem tudja úgy ellátni a támasztó funkcióját mint korábban, ezért a kibuggyanó pocak nem csak esztétikai probléma. 

Ha sérül a hasizom – legyen az szétnyílás vagy csak az izom megnyúlása, hiába a szorgos edzés, valahogy mégsem akar erőre kapni a hasizom.

Sajnos az esztétikai problémákon kívül más tünetekkel is szembesülünk, mint például a mindennapos hátfájdalmak, gátizom meggyenülése és a rossz testtartás rögzülése. Amikor a hasizom elveszíti tónusát, eleszíti támasztó funkcióját is, azaz nem támasztja a törzs elülső részét, ami előbb-utóbb derékfájáshoz és/vagy gátizomgyengüléshez vezet. De aggodalomra semmi ok!

Szerencsére már napi 15-20 perc edzéssel regenerálhatod a hasfalad.

A személyre szabott gyakorlatokkal szuperül rendbe tudod szedni a várandósság után a hasizmod, mindegy, hogy “csak” megnyúlt az izom, vagy szétnyílás is van. Sőt, azt is megtanulhatod, hogyan kell módosítani egyes gyakorlatokat a te egészségi és edzettségi állapotodban. 

Mi ez? egy egyéni vagy csoportos, workshopon felmérjük a hasad állapotát, átbeszéljük a kérdéseid, majd egy fotókkal illusztrált pdf-ben elküldöm neked a személyre szabott gyakorlataid.

Neked való, ha:

  • Várandósság után visszanyernéd a hasad feszességét
  • A gyönyörű kisbabád mellett szétnyílt hasizommal is gazdagabb lettél
  • Szülés után szeretnéd felkészíteni magad az edzéshez visszatéréshez 
  • Rehabilitálni mindent, ami ahhoz szükséges, hogy jól tudd edzeni a testedet
  • Szeretnél javítani a testtartásodon és egy laposabb has is jól jönne

Időpontok: 

csoportos időpontok hamarosan (egyéni tréningekre a jelentkezés folyamatos)

Árak:

csoportos: 12.000 Ft/fő (létszámtól függően 2-3 óra)

félprivát (2-3 fő): 16.000 Ft/fő (kb. 2 óra)

egyéni: 18.000 Ft (kb. másfél óra)

Az ár tartalmazza a workshopon való részvételt, a gyakorlatok digitális formában történő elküldését és 1 hónapon keresztül e-mailes konzultáció és utánkövetés díját. 

Budapesten a 9. és 11. kerületben, illetve Budaörsön egyéni órára is, minimum 3 fő esetén Budapesten bárhol, minimum 4 fő esetén pedig Pest megye déli és nyugati részén házhoz megyek.

A workshopon nem csak azt tanulod meg, hogy mik a számodra ideális gyakorlatok, hanem azokat is, hogy miket kell kerülnöd, miből érdemes repetázni. 

Magabiztosan tudod eldönteni, hogy mely gyakorlatok szolgálják az egészséged, és ezáltal jobban tudsz teljesíteni a kifejezetten fogyási céllal végzett edzéseken is. Később hálás leszel magadnak, hogy megtetted ezt a lépést. 

Legyen ismét erős, feszes hasad, akkor is ha csak 20 perced van rá. 

További ifó és jelentkezés e-mailben.

 

 

Máté Noémi vagyok, Pilates oktató és gerinctréner. 

2014 óta foglalkozom a szülés utáni időszak rehabilitációjával LoveYourBelly oktatóként. Gerinctrénerként és Pilates oktatóként is gyakran találkozóm várandós kismamákkal és szülés utáni időszakban edzéshez visszatérő friss (vagy khm, kevésbé friss, de lelkes) anyukákkal. 

A LoveYourBelly workshopokon kívül magán és csoportos óráimon is figyelmet szentelek a szülés utáni időszaknak és igyekszem az erősítő vagy Pilates/gerinctréning óráimat szülési időszak kompatibilisen összeállítani.