Barion Pixel

Fókazsírgyilok

Száműznéd a fókazsírt?

Nagyon szereted a fókákat és örülsz, hogy meleg tartja őket a zsír? Ezzel én is így vagyok, de magamon már kevésbé örülök a fókazsírnak. Egyrészt azért, mert van meleg kabátom, másrészt pedig szeretek bomba formában lenni.

Fókazsírgyilok 2.0 egy olyan edzésprogram, ami 4 héten át, 15 edzéssel, és 7 edzővel zajlik.

4 hét | 30-40p

heti 1 alsótest edzés

ugrálásmentes alakformáló gyakorlatok

heti 1 teljes testes edzés

gerincbarát mozdulatok

heti 1 Pilates

minden héten más vendégoktatóval

30-40 perces edzések

minimális eszközigénnyel - csak kézisúlyzóra lesz szükség

NoemiPila

Hogy zajlik a 4 hét?

Ha belépsz a PilaTest Klubba, hozzáférést kapsz a négy hét videóihoz, amiket az ajánlott sorrendben feltöltve megtalálsz a bellső felületen. Eltérhetsz a sorrendtől, de ajánlott sorban haladni, mivel a gyakorlatok fokozatosan nehezednek. 

Bármelyik videóra tornázhatsz többször is, bármit átugorhatsz, csemegézhetsz a PilaTest Klub többi videói közül extraként, illetve kérdéseket tehetsz fel, a többiekkel motiválhatjátok egymást a zárt FB csoportban. 

Mi az, amire TUTIBIZTOS számíthatsz?

MateNoemi

Ők már tornáztak velem

5/5
"Számomra nagyon hatékony volt, rendesen volt izomlázam is "főleg az elején)."
otthontornázó
5/5
"Tök jó, hogy több oktató is van, mert ugyanazokhoz a mozdulatokhoz mindenki egy picit más instrukciót ad és néha egy-egy ilyen mondattól kerül a helyére valami a fejemben."
otthontornázó

"Jólesőek a 'menni fog ebből még több is hamarosan' bíztatások"

Több, mint egy egyszerű 4 hetes edzésprogram!

A 4 hetes Fókazsírgyilok tréninget a PilaTest Klub előfizetőjeként érheted el, így jóval többet kapsz, mint egy sima 4 hetes program, hiszen másik 200+ videó közül választhatsz kiegészítő videókat. 

Előfizethetsz 1, 3 vagy 6 hónapra a PilaTest Klubba és ennek részeként végigcsinálhatod a Fókazsírgyilok tréninget (vagy a többi elérhető programot) vagy választhatsz a Klub egyéb videói közül. 

Itt az idő, most vagy soha!

Fókazsírtalanítsunk együtt!

Ezeket szokták kérdezni mások:
Térdfájós vagyok, nem bírom a guggolásokat, jöhetek így is tornázni?

Tartalmaz a tréning guggolásokat, bár könnyített verziót, így ha gyógytornásszal, személyi edzővel elsajátítottad már a helyes guggolástechnikát, jó eséllyel tudsz fájdalommentesen tornázni. Ugyanakkor sok a térdelőtámaszos gyakorlat, így ha a térded erre érzékeny, vagy hagyd ki a gyakorlatokat vagy puha pléden térdelve próbálj ki pár lábemelős gyakorlatot, mielőtt megveszed a tréninget – ha így nem okoz fájdalmat, gyere tornázni bátran! 

Mennyi ideig érhető el a tréning?

A tréning videóira addig tornázhatsz, amíg aktív a PilaTest Klub előfizetésed (1-3-6 hónapos regisztráció), mivel a 4 hetes térningek is csak a klub előfizetői számára elérhetőek. Természetesen, ha előfizetsz, a Fókazsírgyilok tréningen kívül még számos klubvideó és a többi 4 hetes tréning is elérhető. 

Telefonon is le lehet játszani a videókat?

Igen, a videókat vimeo-n keresztül éred el, amit elmélietileg minden telefonnak le kell tudnia játszani.

Hogy tudok fizetni?

A Barion rendszerén keresztül bankkártyával (jelenleg csak bankkártyás fizetés elérhető). Ha problémád akad a fizetéssel, kérlek írj e-mailt a pila kukac pilatest.hu címre. 

© copyright PilaTest 2021