Barion Pixel

Pilates ülőmunkát végzőknek

Tornázz Te is online, bármikor az otthonod kényelméből!

Egyre gyakrabban érzed, hogy

"Egész nap a gép előtt ülök. Jó lenne már felállni és mozogni. Csak nehéz rávenni magam."

A megoldás Pilates!

Mi a Pilates? Inkább azt mondom, mit adott nekem a Pilates.

Ellazulást egy stresszes nap után, mert amikor belebújok az edzős ruhámba, belépek egy másik világba és amikor elkezdődik az óra, akkor annyi mindenre kell figyelni, hogy a stresszelős dolgaimon nincs már kapacitásom kattogni.

Azt adja a Pilates, hogy amikor hőség van és megmozdulni sincs kedvem és a lábam is fáj (hello, családi örökség, gyenge érfalak), akkor is tudok tornázni, akkor is tudok törődni a testemmel és akkor is tudok formás feneket és izmos hasat kreálni magamon, amikor pre-Pilates időszakban ilyenkor csak nyafogtam, hogy jajj, nem szabad ugrálni és tornázni, ha 25 foknál melegebb van.

Szabadságérzetet ad nekem a Pilates, mert akkor is edzhetek, ha ilyen-olyan bajom van. Vagy csak hisztis vagyok. Nem szeretek ugrálni, nem szeretek lila fejig, kimerültségig edzeni, szeretem, ha a pulzusomtól nem ír ki ERRORt a fitbitem, de szeretem, ha erősnek érezhetem magam, szeretem, ha látszik a testemen, hogy dolgoztam.

Mik az előnyei a Pilatesnek?

Mikor lesz biztosan jóleső érzés velem tornázni?

Bemutatkozás

Máté Noémi vagyok, pilates oktató és gerinctréner.

Hiszek abban, hogy a mozgásnak alapvetően az egészségről, és az örömedzésről kellene szólnia, amiben azért vannak kihívások, és természetesen eredményt is el lehet vele érni.

A PilaTest ezer ponton kötődik hozzám, a szívem csücske. Egy kicsit pilates, egy kicsit alakformálás, egy kicsit móka és kacagás, de leginkább az egészségre, a prevencióra és a gerincbarát edzésre fókuszáló jelenség.

Hiszek abban, hogy mindenki megtalálhatja a neki megfelelő edzést, kezdőtől a haladóig.  Manapság azt látom, hogy a nagyon kezdő és a nagyon haladó órák igazán népszerűek, de a PilaTest oldalon azt az edzettségi szintet is szeretném lefedni, ahogyan a kezdőtől a haladóig eljuthatsz. Fontosak a kontrollált mozdulatok, a gerincvédelem, és a jó testkép kialakítása, ezért a videóinkban az oktatók instrukciói részletesek, és pontosak. Megsúgom: imádni fogod!

Nézzük a részleteket! Ezt találod a klubban:

Ők már a Pilatest tornáit választották

Pilates csomagok ülőmunkát végzőknek

sok Pilates

6.980 Ft 1 hónapos előfizetés
  • 6.980Ft/hó

több Pilates

16.980 Ft 3 hónapos előfizetés
  • 5.660Ft/hó

MÉG több Pilates

29.980 Ft 6 hónapos előfizetés
  • 4.997Ft/hó

Gyakran ismételt kérdések

  • az edzéseken légzésre összpontosítva átmozgatjuk a gerinced, jól megdolgoztatjuk a farizmokat és a hát és a has izmait különös tekintettel a hát mély, tartó izmait
  • lazítjuk a befeszült izmokat, és erősítjük azokat, amelyek elgyengültek
  • kontrollált mozdulatokkal dolgozunk – mindegy, hogy a gerinctréning, a Pilates vagy a kondilates órát választod, odafigyelünk a gyakorlatok helyes kivitelezésére

NEM REHABILITÁLÓ MÓDSZER, tehát ha sérved van/volt, vagy nyilalló fájdalommal küzdesz, akkor gyógytornászhoz, manuálterapeutához kell menned, majd ezt követően végezheted a gyakorlataimat (ha bizonytalan vagy, hogy neked való-e a Pilates, írj bátran!)

NEM JÓGA, tehát nincsen benne semmilyen spirituális irány.

Igen, a videókat vimeo-n keresztül éred el, amit elméletileg minden mobil eszköznek le kell tudnia játszani, a jobb sarokban lévő gombbal akár teljes képernyőre nagyítva.

A Barion rendszerén keresztül bankkártyával (jelenleg csak bankkártyás fizetés elérhető). Ha problémád akad a fizetéssel, kérlek írj e-mailt a pila kukac pilatest.hu címre. 

A havi előfizetés lejárata előtt pár nappal kapsz e-mailt, amiben választhatsz hosszabb előfizetést, de bármikor van lehetőséged erre, ha e-mailben jelzed, hogy szeretnél változtatni vagy eleve hosszabb időtartamra előfizetni.

Kezdő és középhaladó teljes testes edzéstervek és néhány tematikus, egy-egy testrészre fókuszáló 4 hetes program található a klubban, ezekről részletesen írtam ebben a bejegyzésben.