Barion Pixel

Ismétlődő bankkártyás fizetésről szóló tájékoztató

Az ismétlődő bankkártyás fizetés (továbbiakban: „Ismétlődő fizetés”) egy, a Barion Payment Zrt. által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a Vásárló által a regisztrációs tranzakció során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül.

Az Ismétlődő fizetés igénybevételéhez jelen nyilatkozat elfogadásával Ön hozzájárul, hogy a sikeres regisztrációs tranzakciót követően jelen webshopban (www.pilatest.hu) kezdeményezett későbbi fizetések a bankkártyaadatok újbóli megadása és az Ön tranzakciónként hozzájárulása nélkül a Kereskedő által kezdeményezve történjenek.

Ismétlődő fizetés lemondása: Amennyiben a megrendelő le szeretné mondani a szolgáltatást, abban az esetben ezt a belépés után a Fiókomon belül az Előfizetéseim menüpontban teheti meg. Lemondás esetén az addig levont összeg nem visszatérítendő.

A Szolgáltató tájékoztatja a Vásárlót, hogy előfizetés vásárlása esetén a Barion Payment Zrt. szerepel a vásárló által kapott bankszámlakivonatokon, mint elfogadóhely.

Jelen tájékoztatót átolvastam, annak tartalmát tudomásul veszem és elfogadom.