Barion Pixel

#900percedzés

Volt egyszer egy kihívás 2016-ban, amit egyszerre izzadtunk végig és sokan jutottunk felismerésre, hogy napi 30 percben is nagyokat lehet alkotni.

Ez egy olyan nyomtatható edzésterv, ami vizuálisan is kitűnik a többi edzéstervem közül, ezt nem én dizájnoltam, hanem aki ért is hozzá. Így lehetett szépen kinyomtatni és akár kis kártyákra vagdosni a napi edzéstervet, pipálni vagy ismétlésszámokat írni a gyakorlatokhoz. Minden gyakorlathoz készült egy fotós-szöveges instrukció, hogy ne csak tippelgessetek, mit is kell csinálni. Minden gyakorlat neve kattintható a PDF-ben, ezért nem kell órákig görgetni, hogy megtudd, merre is kell mozdulni.

Az edzésprogram erősítő elemekből áll, nem Pilates vagy gerinctréning gyakorlatokból, de itt is kerültük a gerincgyilkos mozdulatokat.

Akkoriban ilyesmiket írtak a lányok a közös 30 naról:

“Szuper volt a 900 perc edzés, de egyben nagyon kemény is. Az elején olyan testrészeimben éreztem izomlázat, ahol eddig még soha. De ahogy telt az idő, egyre kevésbé “haltam meg” edzés közben. A végére rengeteget fejlődött az erőnlétem és enélkül a program nélkül nem tudtam volna magam rávenni, hogy 30 napig minden nap meglegyen a mozgás. Köszönöm Noémi <3″ (Emília)

“Noémi nagyon profi anyagot állított össze nekünk, a gyakorlatok érthetően voltak leírva, szép, színes fotókkal illusztrálva. Nagyon hasznos kis füzetecske lett számomra kinyomtatva, összefűzve, a mai napig használom :)” (Reni)

“A #900percedzés egy szuperül összeállított edzésterv. Szerettem, hogy érthetően, több képen keresztül és részletes leírással magyaráztad el benne a gyakorlatokat. Szerettem, hogy pont ideális volt a mennyiség, 30 percet minden nap sikerült szakítani a mozgásra. (…) Szerettem minden percét, és azóta már a pushup-pal is megbarátkoztam. 🙂 Szerettem, és sokszor még most is előveszem, és csinálok belőle gyakorlatokat. Csak a móka kedvéért…:D Köszi még egyszer, hogy megcsináltad.” (Szilvi)

 

“Ekkor jött a felhívás a #900percedzes – re, amihez Noémitől egy olyan fantasztikus segédanyagot kaptunk, h leesett az állam. Minden feladat pontos leírást tartalmazott fényképpel illusztrálva, ehhez minden napra össze volt állítva egy feladatsor. (…) Szuper kihívás volt, mesterien összeállított anyaggal, otthon is izgalmas volt elvégezni a gyakorlatokat. Nagyon sokat kaptam ettől az egy hónaptól, bármikor újrakezdeném!”  Orsi

2.980Ft

Örülök, hogy újra itt vagy!