Barion Pixel

Kismama torna Noémivel

Ebben az online kismama klubban olyan videókat találsz, amiket bármely trimeszterben végezhetsz, amennyiben korábban is tornáztál már. Kifejezetten kismamáknak készültek a videók és minden edzés célja, hogy segítsenek a várandósság idején is jól érezni magadat a bőrödben.

Az edzések során kihagyjuk a kerülendő, kockázatos gyakorlatokat, így az otthoni edzéseid is könnyedén és biztonságban végezhetőek.

Ha várandós vagy, és szeretnél biztos lenni abban, hogy a tested és lelked a lehető legjobb állapotban van most is, akkor a kismamatorna videók tökéletesek lesznek számodra!

Elérhető videók:

  • 4 db első trimeszterrel kompatibilis videó
  • 10 db második trimeszterrel kompatibilis videó
  • 11 db harmadik trimeszterrel kompatibilis videó
  • 3 db szülés utáni tornavideó

A videók között találsz Pilatest, gerinctréninget, alakformálást és könnyed nyújtást is. Mindegyik edzés ugrálásmentes és gerincbarát, illetve mindig igyekszem mondani, hogyan lehet egyszerűsíteni vagy nehezíteni a gyakorlatokat és milyen otthoni eszközöket vethetsz be, hogy kényelmesebb és biztonságosabb legyen a torna.

A kismama videókhoz megvásárlástól számítva 10 hónapig férsz hozzá.

A jelenleg elérhető 28 videó rugalmasan váltogatható, az az alapszabály, hogy harmadik trimeszteres gyakorlatokat végezhetsz a második és az első trimeszterben is, így ha könnyebb vagy nehezebb videókat szeretnél, akkor is tudsz válogatni.

A videókat trimeszterenként csoportosítva találod meg a kismama Pilates felületén, mindegyik videónál feltüntettem az időtartamot, hogy aszerint is tudj szelektálni, épp mennyi tornára van erőd/időd.

A videókat legközelebb szeptemberben frissítem, addig e-mailben vagy a FB csoportban tudtok igényeket, kívánságokat megosztani velem, hogy milyen videókat szeretnétek a jelenlegiek mellé.

 

FONTOS: A torna NEM gyógytorna, nem tartozik hozzá személyes állapotfelmérés és konzultáció és közös torna, így csak akkor ajánlom, ha már eddig is mozogtál és “csak” folytatni szeretnéd a mozgást, (de a videók között több kezdő gyakorlatsor is lesz, mivel a várandósság alatt szükség lehet arra, hogy könnyíts a gyakorlatokon), illetve a nőgyógyászod is engedélyezte az edzést.

 

 

19.980Ft