Barion Pixel

Kondilates Program

Fárasztónak érzed az egész napos ülés után, ha rögtön mélyvízként a durvulós edzésekbe csöppensz bele?

Hiányzik az átmenet az elgémberedős ücsörgés és a “te edzel, de a szomszéd is izzad” típusú überkemény edzések között?

Fura pózokban ülsz egész nap, lemeríted az agyadat a sok gondolkodással munka közben és ezek után nincs semmi vágyad arra, hogy még az ezdés is extrém legyen, ott is koreográfiákat tanulj vagy jógikat meghazudtoló hajkékonyságot igénylő, bonyolult mozdulatokat végezz?

Szeretnél egy olyan edzésprogramot, ami figyelemve veszi az ülőmunka kihívásait anélkül, hogy túl komplikált, túl intenzív vagy túl akármilyen legyen? Szeretnél egy edzést, ami pont jó, se nem kezdő, se nem teljesen meghalós haladó edzés? Nem akarod túlzásba vinni az edzéseket, mégis látható eredményekre vágysz?

A 6 hetes Kondilates Program pont ideális lesz neked!

Tornázz velem, ha valami újra vágysz, valami olyanra, ami otthon kényelmesen elvégezhető anélkül, hogy száz eszközt kellene minden tornához előkotornod! 

Miért lehet neked jó ez az edzésprogram?

A lényeg az edzésprogramról

Milyen eredményeket hozhat neked a program?

Amire NEM számíthatsz az edzésprogramban

Ideális neked a program, ha...

Itt fogunk együtt tornázni:

A tréning címszavakban:

számok

6 héten keresztül heti 5 edzéssel támogathatod tested átalakulását

idő

Nincsenek irreális elképzeléseim, ezért nem napi 50-60 percet terveztem, hanem heti 2 kifejezetten rövid és 3 közepes hosszúságú edzés lesz

otthon

Otthon, édes otthon - ahonnan ki sem kell mozdulnod és hatékonyan tornázhatsz utazgatás nélkül, a saját kényelmes matracodon az átöltözés macerássága nélkül

csend

Edzéseimen nem használok hangos háttérzenét, nem is szoktam bekiabálni, hogy "még hármat", ezért bármikor tudsz egyesek felébresztése nélkül tornázni

Így vehetsz részt a Kondilates edzésprogramban:

Extra motivációra van szükséged? Mit szólsz a közös határidőkhöz, közös tornához?

Leggyakrabban feltett kérdések és válaszok:

Az általam kitalált fantázianév a 10-20%-ban Pilates és gerinctréning által befolyásolt erősítő-alakformáló órákra. 

 

Ha nagyon régen tornáztál utoljára, akkor nem ez az edzésprogram lesz a legideálisabb, viszont a PilaTest klubhoz akkor is érdemes csatlakoznod, mivel többféle 4 hetes kezdő edzésprogramot is találsz a felületen!

 

A PilaTest Klubhoz való csastlakozással. A program 6 hetes, így legalább két hónapra kell előfizetni. Ezt kétféleképpen tudod megtenni:

  • egy hónapos előfizetést választasz, majd a következő hónapra is meghosszabbítod az előfizetést (azaz nem mondod le)
  • három hónapos előfizetést választas – így tutibiztos belefér a 6 hetes program akkor is, ha valami miatt ki kell hagynod egy-két hetet, SŐT, akár a többi edzésprogramokba is belekezdhetsz, ha tetszett a mostani

 

Het két szuperrövid edzés és heti 3 30-48 perces edzésre számíthattok. Az elején kicsit rövidebbek az edzések, a vége felé lesz egy-két hosszabb is. Így néz ki a menetrend:

 

 

Semmilyen különleges eszközt nem kell beszerezned a tornához. Amit használni fogunk: pléd, szék, törülköző, kézisúlyzó, ami helyett nyugodtan használhatsz ásványvizes üveget is. 

A gyakorlatoknál időnként majd említem, hogyan lehet nehezíteni a tornát (pl.: gumiszalaggal, kislabdával) a későbbiekben, de én mindig speckó eszköz nélkül mutatom majd be a gyakorlatokat. 

 

A tréning anyagát addig éred el, amíg az előfizetésed aktív – ez attól függ, melyik előfizetést választod, az egy, három vagy hat hónaposat. 

Az előfizetés automatikusan megújul, ezért addig aktív, amíg le nem mondod. 

 

Tagságod egy/három/hat hónapig érvényes. A rendszer automatikusan megújítja a tagságodat, vagyis az előfizetéskor kiválasztott időtartam szerint automatikusan terhelésre kerül a havidíj mindaddig, amíg az előfizetésedet nem szünetelteted. Azt, hogy hogyan tudod lemondani (kb. 3 kattintás), vásárlás után automatikus e-mailben megkapod, illetve a klub felületén a “kezdd itt” részben is megtalálod képernyőfotókkal illusztrálva. 

 

Ingyenesen ebben a tréningbe nem tudsz belenézni, de youtube-on találsz egy-két videót, amin meg tudod nézni, hogy elviselhető-e a fejem vagy sem 🙂 

 

Igen, csak bankkártyával tudsz fizetni – de kérlek, ha bármilyen hibaüzenetbe vagy egyéb nehézségbe futsz bele, írj e-mailt a pila[kukac]pilatest.hu címre és keresünk megoldást!  

 

Telefonon, tableten és laptopon gond nélkül működnek, azonban az okos tv-s alkalmazásokkal nem mindig kompatibilisek. De extra kábellel, trükkökkel biztosan megoldható a TV készülék „extra monitorként” való használata és ebben az esetben laptopról, asztali gépről szuperül működik.

 

Csatlakozz a PilaTest Klubhoz és tornázzunk együtt a Kondilates Edzésprogramban!

egy hónapos előfizetés előnye: ha nem tetszik a program, könnyen lemondhatod, ha pedig bejön, maradsz még egy hónapot (6.980Ft/hó)

három hónapos előfizetés előnye: a 6 hetes edzésprogram mellett marad 6 heted a klub maradék 300+ videóját is kipróbálni (5.660Ft/hó)

hat hónapos előfizetés előnye: mindenre lesz időd és árban is ez a legkedvezőbb (4.997Ft/hó)

 

Akik már tornáztak velem:

Ki vagyok én?

Máté Noémi vagyok, Pilates oktató és preventív gerinctréner

Olyan edzéseket tartok, aminek a végén nem csak te leszel boldog, hanem a gerinced is.

2011 óta oktatok gerinctréninget, 2012-ben lettem Pilates oktató és azóta folyamatosan képzem magam a területemen.

Óráimon a klasszikus Pilates elemeit kapcsolom össze a gerinctréning órákon visszatérő gyakorlatokkal, haladóbb órákon pedig a gerinctréning-Pilates-erősítés keverékével edzem az óráimra látogatókat. És magamat is. Szeretem a munkámban, hogy nem kell  vizet prédikálás mellett suttyomban bort iszogatni, azaz olyan órákat tarthatok, amit akár naponta végezve sem esem végletekbe és maximálisam az életem része lehet oktatóként is és saját edzésként is.

Minden órámat igyekszem úgy összeállítani, hogy gerinc és gátizom szempontjából is biztonságos legyen – ami pedig a szülés utáni időszakban jól jön.