Barion Pixel

Core tréning

Hamarosan új tréninggel jövünk nektek, de itt most nem én leszek a főszereplő, hanem Annu. Vele találkozhattatok már a Fókazsírgyilokban is, letölthető videók formájában is, illetve most a Muffinhájgyilkolós kihívásban is.

Amikor ősszel indult a PilaTest oldala, akkor eldöntöttem, hogy szeretném, ha különböző szintű edzések lennének elérhetőek és mindenki találna magához passzoló edzéseket. Ezért szeretném, ha minden tréningből lenne előbb-utóbb kezdő és kevésbé kezdő verzió is.

Volt már egy kezdő hasizomerősítő tréning (amit a Muffinhájgyilok tréning néven találtok meg), ennek lett most ez egy nehezített verziója a Core tréning. A core tréningben sok-sok hasizomerősítés van, de jut mellé hátizom és kis farizom erősítés is, hogy teljes legyen a kép.

Tehát, ha kezdő vagy és szeretnél hasizmot erősíteni, akkor a szinte teljesen plankmentes Muffinhájgyilok térninget ajánlom (ahol megerősítjük azokat az izmokat, amik segítenek a plank tökéletes kivitelezésében). Ha középhaladó vagy és lelkiekben készen állsz a plankekre is, akkor pedig válaszd a Core tréninget majd.

Ha kezdő vagy és gerinctréninget szeretnél, hogy enyhítsd vagy megelőzd a derékfájást, akkor ajánlom a Derékfájdalommentesítő tréninget, ahol Fruzsival közösen tornáztatunk meg titeket. Teljesen kezdőtől el lehet jutni a középhaladó szintig a tréning végére. Ha pedig bevállalósabb gerinctréningre vágysz, akkor is Annu core tréningjét ajánlom.

Az új tréning június 14-én, hétfőn indul, utána pedig bármikor lehet csatlakozni hozzá.

Hamarosan elkészül a regisztrációs felület is, de most még csak itt osztok meg pár dolgot a 4 hetes tréningről.

Ideális edzés szinte mindenkinek, mert a core tréning azon felül, hogy formál és felkészít a bícsbádira, megtanítja, hogyan erősítsd hatékonyan a törzsizmaidat, ami által bármelyik más sport is könnyebbé fog válni.

Ha pedig „csak” szeretnél javítani a testtartásodon, enyhüljön a derék- vagy hátfájásod, amit a sok ülés közben szedtél össze, akkor is jöhetsz bátran!

A négy hetes tréning alatt megdolgoztatjuk az összes létező hasizmunkat, mély- és felületes hátizmokat, de kapnak egy kis figyelmet a farizmok is, hiszen ezek mind elengedhetetlenek az egészséges testtartáshoz.

A négy hetes tréninget leginkább középhaladóknak ajánljuk, de kezdők is nyugodtan belevághatnak, hiszen a részletes instrukcióknak köszönhetően ők sem fogják elveszettnek érezni magukat (de lelkiekben a plankekre érdemes azért felkészülni).

A tréningről röviden:

  • 4 hét
  • heti 3 edzés
  • maximum 25 perces edzések
  • sok-sok részletes instrukció
  • extra eszközöket nem igényel
  • a tréning elérhető: június 14-től

4 hét, 4 bónuszvideóval:

  • farizom és hátizom Noémivel (17 perc)
  • klasszikus Pila csípő-has-hát Noémivel (36 perc)
  • mini gerinctréning Noémivel (15 perc)
  • erősítés Fruzsival (26 perc)

Gyertek bátran tornázni, jóóóóóóóóóó lesz!

Szólj hozzá!

Örülök, hogy újra itt vagy!