Barion Pixel

Antilamantin projekt

A PilaTest Klubban új 4 hetes tréning indul!

Az ANTILAMANTIN PROJEKT a saját gatyábarázásom része, úgyhogy kedvesen megengedem magamnak ezt az elnevezést. Cél az alakformálás, erősítés és jó közérzet elérése!

Nem Pilates, hanem minden, ami hatékony és kedvünk van hozzá – erősítés, alakformálás és max 10% Pilates!

✔️ 4 hét, heti 3 edzés, bonyolult koreográfiák nélküli, várhatóan izzasztó edzések (középhaladó szint, a klub kategóriák szerint valahol a NEMkezdő és a nagyonNEMkezdő között)
✔️ zárt FB csoport a tréningen résztvevőknek, ahol egymást tudjátok motiválni és hát én is mindig ott leszek, hogy közösen lelkesítsük egymást!
✔️ ha pedig nem lenne elég a heti 3 edzés, válogathatsz a klub fennmaradó 240 videója közül kiegészítésképp 

Hogy tudsz részt venni a 4 hetes tréningen?

➡️ regisztrálj a PilaTest Klubba 1, 3 vagy 6 hónapra
➡️ csatlakozz a FB csoporthoz motivációért VAGY
➡️ figyeld a honlapon az új videókat

A tréning november 14-én hétfőn indul, 4 héten keresztül együtt tornázunk, de ha csúszásban leszel, az sem gond, hiszen a videókat addig eléred, amíg tart az előfizetésed!

(most nem biztos, hogy lesznek cicák, de azért előfordulhatnak)

Ha szereted a közös tornát, együtt szenvedést vagy motiválást, kezdj velünk 14-én!

Ha utálod az embereket és a hátad közepére sem kívánod a lelkesítő és támogató kommenteket, akkor csatlakozz kicsit később vagy kerüld el messziről a FB csoportot!

Jelentkezés a klubba itt:
https://pilatest.hu/pilates-ulomunkat-vegzoknek/

Ha szeretsz otthon tornázni.
Ha szereted, ha csend van és nem zavar a hangos zene az edzésben.
Ha jobban esik “otthonosan” tornázni, ahol a tornanéni is otthon van és te is.
Ha szereted az ugrálásmentes, mégis hatékony gyakorlatokat.

Ui.: Ha csak a 4 hetes tréning érdekel és a többi videó nem, ajánlom, hogy vasárnap este vagy hétfőn reggel csatlakozz, hogy tutibiztos a kihívás végére érj az 1 hónapos előfizetés lejárta előtt!

Uui.: Félsz, hogy nem fog tetszeni a tréning? A PilaTest Klub előfizetéssel nem csak az Antilamantin Projekt videóit éred el, hanem az összes többi (azaz több, mint 240 db) videót is, beleértve a többi 4 hetes tréninget is, mint például a Muffinhájgyilok tréning (ami egy kezdő hasizomerősítő program) vagy a FeszesFenék tréning (kezdő farizomformálás) vagy a Fókazsírgyilok tréning (egy középhaladó teljes testes alakformáló program) – szóval ha nem tetszik a torna vagy túl nehéz, vagy túl könnyű, az előfizetés idején hozzáférsz a többi videóhoz is! Valamelyik csak megtetszik, nem? :Egy próbát megér!

Uuui.: Nem ismersz és nem tudod, bírod-e majd a fejem? Ebben az ingyenes kihívásban megismerkedhetünk egy kicsit. Ez mondjuk pont kezdő, az Antilamantin pedig haladóbb lesz, de a fejem-hangom-stílusom ugyanolyan itt is

Szólj hozzá!